vrijwilligers gezocht

25 maart 2016

Snapshot of a larger order is op zoek naar gastheren en gastvrouwen die mee willen helpen met diverse werkzaamheden in de Noletloodsen. Denk hierbij aan het opstarten en afsluiten van de tentoonstelling (volgens draaiboek), het informeren en begeleiden van bezoekers, toezicht houden en handhaving, het controleren van entreebewijzen en het schoonhouden van de tentoonstellingsruimte.

Wat wij vragen

  • Leeftijd 18 jaar of ouder
  • Ook beschikbaar in het weekend, de avonden en/of tijdens schoolvakantie
  • Affiniteit met en/of interesse in beeldende kunst
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Flexibel
  • Een open houding en een representatief uiterlijk

Ben je in het bezit bent van een diploma BHV en/of EHBO? Graag horen we ook welke andere diploma’s je hebt en in het kort wat je momenteel doet.

Wat wij bieden

Een vrijwilligersfunctie in een energiek en gezellig team! Een kijkje achter de schermen bij een grote productie van hedendaagse kunst. Een uurvergoeding van € 4,50. Verder ontvang je een aantal consumptiebonnen per dienst.

Reageren?

In de BIJLAGE beschikbaarheid vrijwilligers vul je je personalia en beschikbaarheid in. Wil je daarop aankruisen wanneer je beschikbaar bent? De tentoonstelling is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Op donderdag zijn we open tot 21.00 uur. Wij hebben erg veel zin in de kunstmanifestatie! Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kun je ons altijd bereiken door te mailen naar info(@)deketelfactory.nl.

_GUS7597abc