reisinformatie voor 16 en 17 april

16 april

Vandaag opent Snapshot of a larger order aan de Buitenhavenweg 34 in Schiedam. Ook van plan om een kijkje te nemen in de enorme Noletloodsen? Hou dan rekening met het openbaar vervoer en omleidingen op de snelwegen. Hieronder de belangrijkste reisinformatie voor dit weekend. We wensen je alvast een goede reis en verwelkomen je graag tot bij Snapshot of a larger order!

Geen trams naar station Schiedam Centrum

Op zaterdag 16 en zondag 17 april wordt in de buurt van de Burgemeester van Haarenlaan en de Brandersbrug gewerkt aan het metroviaduct. Daarnaast werkt de RET aan de tramsporen op de Overschiesestraat. Hierdoor kun je dit weekend niet met de tram bij station Schiedam Centrum komen. De werkzaamheden hebben gevolgen voor de route van trams 21 en 24. Tramverkeer van en naar Schiedam Centrum is niet mogelijk tussen de haltes Broersvest en ’s-Gravelandseweg. Pendelbus 724 rijdt tussen de haltes Koemarkt en Schiedam Centrum. Daarnaast doet de RET zaterdag 16 en zondag 17 april tussen 07.00 en 19.00 uur onderhoud aan de tramsporen in de Overschiesestraat. Bekijk voor meer informatie de website van de RET.

Omleiding op de route Rotterdam – Amsterdam

In verband met de aanleg van de nieuwe A9 is in knooppunt Badhoevedorp de verbindingsboog A4 Schiphol richting A9 Alkmaar langdurig afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de A5. Bekijk voor meer informatie de website van A naar Beter.

Bezoekinfo Snapshot of a larger order

De kunstmanifestatie vindt plaats aan de Buitenhavenweg 34 in Schiedam. Er is parkeergelegenheid op het terrein van Snapshot of a larger order. Ook kun je op een eenvoudige manier met het openbaar vervoer de Noletloodsen bereiken. Bekijk onze routebeschrijving voor meer informatie.

Snapshot of a larger order Schiedam Noletloodsen tentoonstelling kunst Nolet