distillatie claudy de jong snapshot schiedam

Distillatie Studio Claudy Jongstra & Hans Engelbrecht

€40,00

9 juli | 16.00 – 21.30 uur | Pop-up tuin en Keteltheater

Voor de distillatie van Studio Claudy Jongstra is een bijzonder programma samengesteld. Voor Snapshot of a larger order heeft ze naast haar werk in de loods een Farm of the World op locatie. Dit in samenwerking met Hans Engelbrecht van De Groene Stap. De distillatie vindt plaats rond beide werken. Naast een voordracht van werk van Goethe en 3 te volgen workshops (weaving & third spaces; dyeing & transformation; nature & perception) is er een exclusieve vertoning van de Nachtspecial van het programma ‘Wroeten’ van Arjan Ederveen. Ook zal een heerlijke maaltijd van de Ketelkantine genuttigd worden voordat het magische opengaan van de teunisbloemen kan worden aanschouwd. Het hele programma wordt ondersteund door muziek van Martin Pals. 

De prijs is inclusief de toegangsprijs van € 10,- aan de tentoonstelling, 3 workshops, een maaltijd van de Ketelkantine en de Wandelgids.

Deze distillatie gaat door bij een minimale opkomst van 20 personen.

Uitverkocht

Beschrijving

Voor de distillatie van Studio Claudy Jongstra is een bijzonder programma samengesteld. Voor Snapshot of a larger order heeft ze naast haar werk in de loods een Farm of the World op locatie. Dit in samenwerking met Hans Engelbrecht van De Groene Stap.

De distillatie vindt plaats rond beide werken. Naast een voordracht van werk van Goethe en 3 te volgen workshops (weaving & third spaces; dyeing & transformation; nature & perception) is er een exclusieve vertoning van de Nachtspecial van het programma ‘Wroeten’ van Arjan Ederveen. Ook zal een heerlijke maaltijd van de Ketelkantine genuttigd worden voordat het magische opengaan van de teunisbloemen kan worden aanschouwd. Het hele programma wordt ondersteund door muziek van Martin Pals.

Deze distillatie gaat door bij een minimale opkomst van 20 personen.