ketelkantine en terras

Een verfijnde grootmoeders keuken. Dat is de Ketelkantine. Het pop-up restaurant van Snapshot of a larger order nodigt je uit aan de leestafel, veel grote en kleine tafeltjes én het buitenterras. Op de kaart staan heerlijke, eerlijke én eenvoudige biologische gerechten voor een eerlijke prijs.

Lunch

Wat dacht je van een salade met boerenkazen en brood van het Vlaamsch Broodhuys? Of een salade met verse vangst van de dag of juist wat charcuterie? Naast deze overheerlijke salades serveert de Ketelkantine ook diverse sandwiches, soep van de dag met brood én taartjes om je vingers bij af te likken. Bekijk alvast de lunchkaart en de drankkaart.

Daghap voor € 22,50

Schuif ook ’s avonds aan in de Ketelkantine! Voor € 22,50 geniet je van een heerlijk hoofdgerecht en dessert met daarbij een glas drank naar keuze (fris, bier of wijn). Je kiest vooraf in wat voor soort daghap je trek hebt: vis, vlees of vega. Ook is het mogelijk om alleen voor een hoofdgerecht à € 18/ € 20 te kiezen. Iedere week verrast de Ketelkantine je met een nieuw menu. Dit is een afspiegeling van het seizoen. De keuken koopt in bij lokale ondernemers waaronder de ambachtelijke worstenmaker Wild Vleesch en bij een boerencoöperatie uit de Hoeksche Waard. Diverse kruiden en groenten komen uit de eigen kas. Deze vind je op het terrein van Snapshot of a larger order.

We vinden het vreselijk om eten weg te gooien. Daarom is reserveren voor het diner een must. Wist je trouwens dat de tentoonstelling iedere donderdagavond tot 21.00 uur geopend is?

Van koffie tot een glas wijn

Nog even napraten over je bezoek aan de tentoonstelling? Neem plaats in de Ketelkantine voor een goede bak koffie of een fris biosapje. Op warme zomerdagen geniet je buiten op het terras van een glas ijskoude boerenmelk of een goede wijn.

 

 

ketelkantine snapshot schiedam