winkel

Bij de kassa van Snapshot of a larger order valt direct iets op. Een goed gevulde kast vol prachtige spullen! Van de meest uiteenlopende catalogi van de deelnemende kunstenaars tot bijzondere kunstwerken. En alles is te koop. Naast al deze prachtige items verkopen we ook cadeaubonnen en passe-partouts.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een bezoek aan Snapshot of a larger order en wellicht een lekker hapje en drankje in de Ketelkantine? Bij de kassa bieden we cadeaubonnen aan. Ook erg geschikt als verjaardagscadeau! Let op: de cadeaubonnen zijn geldig tot en met 17 juli 2016. Daarna sluit de kunstmanifestatie. De cadeaubon is alleen te koop aan de kassa in de Noletloodsen aan de Buitenhavenweg 34 in Schiedam.

winkel cadeau snapshot of a larger order schiedam

Passe-partout

“Ik kom snel nog een keer terug!” Dit is één van de veelgehoorde reacties van bezoekers. Speciaal voor mensen die de kunstmanifestatie in delen willen ontdekken of het gewoon nogmaals willen zien, bieden we een passe-partout aan. Voor € 25 kun je hiermee onbeperkt naar binnen tot en met 17 juli 2016. De passe-partout is alleen te koop aan de kassa in de Noletloodsen aan de Buitenhavenweg 34 in Schiedam.

winkel cadeau snapshot of a larger order schiedam

winkel snapshot of a larger order hans van bentem